Är din Volkswagen Passat från 2015 utrustad med halogen-dimljus från fabrik och du saknar som många andra att dimljusen ska gå mer i Xenon-temperatur? För att undvika felkoder och att funktionen fortfarande förblir i bilen är det viktigt att använda rätt typ av dioder, här finner ni bilspecifika LED-dimljus för Passat B8 och en snabb instruktion för dig som vill ersätta dina befintliga dimljus mot LED dimljus i VW Passat B8.

Tillvägagångssättet är snarliknande på de flesta Volkswagen & Audi-bilar. LED-dimljus, LED interiörbelysning, LED-blinkers mm. finns tillgängligt för de flesta modellerna i webbutiken.


SNABB-FRÅGOR:

Vart kan jag köpa hårdvaran jag behöver?
LED-DIMLJUS FÖR VW PASSAT B8 (CAN-BUS SÄKRA)

Vilka verktyg behöver jag?
TORX-MEJSEL (T20)
KROKVERKTYG


  • Börja med att lossa den markerade TORX-skruven som håller dimljus-kåpan på plats och med hjälp av krokverktyget försiktigt dra det utåt för att lossa clipsen på vänstersida av kåpan.

Installera LED dimljus Volkswagen Passat B8

  • Lossa dimljus-kåpan i din VW Passat genom att dra den utåt i den markerade riktningen. Dra den försiktigt utåt tills hela kåpan lossnar. Lossa sedan de två torx-skruarna som håller dimljuset på plats och lyft ut dimljuset.

Byta dimljus lampa till LED i VW Passat B8

  • Lossa kablaget från dimljuset genom att trycka spärren nedåt och dra i den markerade riktningen, ersätt lampan med CAN-bus säker LED-lampa för Volkswagen Passat B8 dimljus för att undvika felkoder i bilen.

Installera LED lampa dimljus foglight Volkswagen Passat

Kommentarer (1)

    • Robin
    • 2018-08-11 16:14:04
    Gäller samma för alltrack versionen av B7?

Ny kommentar

Vi använder cookies för att förbättra ditt besök hos oss. 
Läs om hur vi värnar om din integritet här.