Återförsäljare

Driver du en egen verkstad/butik eller är ni en auktoriserad verkstad som är intresserade av att distribuera/installera delar av, eller hela, vårt sortiment? 
Som återförsäljare får du dels fördelar i prissättningen och dessutom ta del av vår expertis i form av professionell installations-service/support både via telefon & e-post. Vi skräddarsyr samtliga kit för att installation i den aktuella bilen ska gå så smidigt som möjligt för er.

Utöver skräddarsydda kit för tillhandahåller vi även kodnings-tjänst via fjärr vilket innebär att hela installationen kan slutföras i er egen verkstad, från montering till programmering.

Ni registrerar ert kundkonto via eftermontering.se där ni har tillgång till orderhistorik & installationsmanualer. Ert totala ordervärde sammanställs vid varje beställning och medför er rabattsats. Ert pris på de aktuella produkterna syns automatiskt vid inloggning.


Prisavdrag

Som B2C-butik siktar vi alltid på att hålla låga priser på samtliga produkter, därav baseras våra rabattsatser för återförsäljare på kvantiteter - det innebär att vi kan erbjuda ett bättre styckpris vid beställning av t.ex 100st kontakthus eller 5st likadana kit. Vid beställning av enstaka artiklar har vi därav begränsad möjlighet att erbjuda prisavdrag om inte tidigare orderhistorik uppnår en av nedanstående nivåer.

När du som återförsäljare beställer via ert kundkonto sparas er orderhistorik och sammanställer de senaste 12 månaderna, denna historik ligger till grund för er prisförfrågan för den aktuella beställningen.

Nivå 1 - Verkstad: 20'000SEK (~2000€) till 50'000SEK (~5000€)
Nivå 2 - Distrubitör: 50'000SEK till 200'000SEK (~20000€)
Nivå 3 - Grossist: 200'000SEK+

Dessvärre har vi ej möjlighet att aktivera rabattsatserna för beställning där aktuell försäljningsnivå ej är uppnådd.


Kodningstjänst

Använder ni vår fjärrtjänst mer frekvent och vill slippa logistiken bakom fjärrdatorn finns möjlighet att få en egen handdator vilket innebär att ni kan kontakta oss för kodning vardagar mellan 10-16 utan någon tidsbokning och utan att behöva tänka på att ta emot och skicka fjärrdatorn.

Er fjärrdator levereras inställd & redo med både diagnostikverktyg och mjukvaror som behövs för programmering och ni kan erbjuda vår kodningstjänst helt via er verkstad. Debitering sker i form av en engångskostnad vid köp av fjärrdatorn och fast kostnad när vi kopplar upp oss mot den och utför ett arbete under ert uppdrag. Inga dolda eller rullande månadskostnader.


Bloggsamarbete

Driver du en bilblogg eller liknande och är intresserad av att bli sponsrad av oss?

Vi kan bistå med hårdvara och/eller expertis för den aktuella eftermonteringen. Ett sponsorskap innebär att eftermonteringen dokumenteras, både installation och funktion i form av bild, video och text på din webbplats/blogg och att länkar till kitten finns tillgängliga. Samtliga publiceringar förblir publicerade tills vidare eller i minst 24 månader.

Vid intresse, kontakta oss med besökar-statistik och länk till din blogg/webbplats så skräddarsyr vi ett samarbete som är intressant för dig. 

Affiliate

Genom att ansluta till vårt affiliatenätverk kan du enkelt tjäna pengar på din blogg eller webbplats genom annonsering som leder till köp.

Integrationen är enkel och anpassas efter din webbplats eller blogg och är dessutom helt kostnadsfri. Genom att bli en affiliate får du tillgång till ett urval av olika webbannonser och banners eller skräddarsydda integreringar där du kan välja fritt utifrån det som passar dig bäst.

Kontakta oss här för mer information!

Bli affiliate hos eftermontering.se


Har du frågor? Ring eller kontakta oss via e-post!
t: +46 (0)54 52 37 37 e: support@eftermontering.se

Vi använder cookies för att förbättra ditt besök hos oss. 
Läs om hur vi värnar om din integritet här.