Om Eftermontering i Karlstad AB

556986-1882, Skårevägen 63, 653 50 KARLSTAD
Företaget är godkänt för F-skatt

En svensk e-butik som erbjuder tillbehör och originaldelar för eftermontering i Audi, Volkswagen, Skoda, Seat, Mercedes, BMW mfl. Vi erbjuder dig en enkel lösning, oavsett om du handlar som företag eller privat.

Vår vision är att alltid att leverera rätt delar till oslagbara priser och med hög kundservice. Affärsidén bygger på att ständigt pressa priserna genom regelbundna förhandlingar med tillverkarna.

Hur bär vi oss åt för att erbjuda dig lågt pris & hög kvalité? 

  • Vi satsar på att minimera mellanhänderna för att ge er bästa pris direkt från tillverkaren.
  • Vi erbjuder bil-tillverkarens egna original-delar och välbeprövade/kända varumärken.
  • Genom strategisk geografisk placering och lagerhantering håller vi låga kostnader.
  • Stora inköpsvolymer på specifika delnr ger oss mandat att förhandla bättre priser. 

E-handel med egen verkstad, vi vet vad vi säljer!

Vår e-butik utgår ifrån erfarenheter från bil-elektriker & montörer, hos oss finner du endast kit & lösningar som vi genom vår verkstad har gedigen kunskap & erfarenhet av. Vi är specialiserade på eftermonteringar & bilelektronik vilket ger dig som kund trygghet i att vi vet vad vi säljer, oavsett om det gäller support innan eller efter köp.

Vi satsar alltid på att ge dig ett prisvärt alternativ på dina nya delar och en nöjd-kund-upplevelse utöver det vanliga. Läs gärna omdömen från tidigare kunder och ta del av deras erfarenhet från att ha handlat via eftermontering.se!


Karriär

Vår främsta målsättning och nyckel till framgång är nöjda kunder. Därför strävar vi ständigt mot att alla kunder ska känna sig välkomna och förbli nöjda, stora som små. Att handla hos oss ska vara tryggt, snabbt, enkelt och kul. För att uppnå detta krävs sammanhållning bland våra medarbetare och i vårt team. I en snabbt utvecklande branch är vi alltid måna om att hitta nya medarbetare som engagerar sig i verksamheten och är villiga att ta vara på det driv och den kunskap som idag finns hos personalen.
Alla får ha åsikter om hela företaget - nyanställd som erfaren!

Du som är intresserad av att jobba hos oss är driven, målmedveten och har ett törstande sug för elektronik, ny teknik och självklart bilar & motorer.

 

Våra värderingar

Att arbeta i vårt team präglas i alla led av dessa tre grundvärderingar. Denna värdegrund är baserad på våra anställdas åsikter och har tagits fram genom att alla anställda har fått säga vad de tycker är unikt med att få jobba ihop.

  • Humor

Vi tar vi vårt jobb på allvar, men alltid med glimten i ögat. Trots att arbetet kräver mängder av kunskap och allvar vill vi samtidigt kunna ha roligt på jobbet och vill dessutom att det smittar av sig på våra kunder! Det ska vara kul att jobba, men också att handla, hos eftermontering.se.

  • Support

Hos oss är det självklart att var och en av våra kunder alltid ska få support av världsklass och vi går gärna utanför ramarna för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Samma sak gäller även inom företaget, oavsett led, alla ställer upp och finns för varandra när det behövs.

  • Gemenskap

Vi strävar mot en avslappnad atmosfär med stark gemenskap. Vi tycker byråkrati stjälper mer än det hjälper och har istället korta beslutsvägar så vi alla kan lägga tid på det vi tycker är roligt. Allas röster hörs och vi finns alltid tillgängliga för varandra.