Har knappsatsen till ditt Audi MMI-system börjat krångla? Möjligtvis har du spillt läsk/kaffe över knappsatsen och offerten landar på tio-tusentals kronor för en helt ny knappsats hos din verkstad?

Dela upp arbetet med oss där du monterar ur knappsatsen till ditt Audi MMI Basic-, MMI Basic plus-, MMI Radio-, MMI High- MIB- eller MMI 3G-system och vi istället för att byta ut din knappsats ser till att reparera och test-köra den i våra testbänkar. Du får sedan tillbaka knappsatsen via postorder och kan helt enkelt montera tillbaka den i din Audi och njuta av en fullt fungerande knappsats, fri från problem igen!

Vill du hellre slippa skruva i bilen själv är du självklart lika välkommen att kontakta vår verkstad för en tidsbokning för din bil.

Är det möjligtvis förstärkare, huvudenhet / CD-läsare, bluetooth-interface, skärm / display-mekanism som krånglar i just ditt Audi MMI-system? Kontakta oss med felbeskrivning så ser vi till att reparera/erbjuda utbytes-enheter som du enkelt kan byta ut i din bil för att få liv i ditt MMI-system igen!

Vid frågor eller funderingar kring ditt Audi MMI-problem
Ring eller kontakta oss via vårt kontakt formulär.
Telefon: +46 (0)20 10 50 52

Kommentarer (2)

  • Thomas Holmberg
  • 2017-02-13 14:45:21
  Hej Undrar vad det kostar att renovera knappsatsen Audi A6 -10 om det bara är av/på knappen till radion. Man måste starta radion med "reset" 3-knappstryckning.
  • Henrik Larsson
  • 2020-08-16 21:19:07
  Inget fungerar,skärmen är alltid utfäld,Audi a8-03(d3),skivor kan tas ur i växlaren,inge liv i varken telen eller navigation,finns de nåt man kan göra förutom att ta ur skrotet o skicka till er?Mvh Henrik

Ny kommentar