Tekniken har förbättrat våra fordon och förändrat hur vi interagerar med dem, vilket kräver avancerad utrustning för att förstå deras behov. Med detta i åtanke har OBDeleven, ett evolutionärt diagnostiskt verktyg, kommit till. Enheten låter dig enkelt ansluta till bilen, övervaka alla system och aktivera olika komfortfunktioner helt trådlöst via din iOS (iPhone) / Android enhet.

DIAGNOSTIK

FULL TILLGÅNG TILL ALLA STYRDON

Få detaljerad info om de enheter som styr bilens system eller delsystem på fordonet (delnummer, mjukvara, kodning etc.).

OBDeleven NextGen för iOS & Android Sverige

OBDeleven för iPhone beställa i Sverige

ONE-CLICK-APPS

LÅS UPP NYA FUNKTIONER

Hundratals unika appar och för enkel modifiering av komfortfunktioner, aktivering av funktioner & service.


FELKODSLÄSARE

LÄS & RADERA FELKODER

Skanna bilens styrdon och få detaljerad info om t.ex motor, ABS, airbag, multimedia. Kontrollera/rensa felkoder och ta reda på bilens status.

Nya OBDeleven för Android & iPhone beställning

Bästa diagnostikverktyg felsökning för Audi / Volkswagen

DELA DATA

DELA LOGGAR VIA MAIL

Diagnostisk dataloggdelning via e-post. Dela diagnostisk rapport om nödvändiga och reparationer eller modifieringar med din mekaniker eller vän.


BATTERI

ÖVERVAKA BATTERISTATUS

Se information och kontrollera bil-batteriets hälsa / status, både spänning och laddning.

Audi / Volkswagen / Skoda / SEAT billigt diagnostik verktyg

Bästa diagnostikverktyg felsökning för Audi / Volkswagen

HISTORIK

LOGGA BILENS HISTORIK

Kontrollera information om alla fordon som är kopplade till ditt OBDeleven-konto: när och vilka slags ändringar som gjorts.


MÄTARE

KONTROLLERA BILENS PARAMETRAR

Kontrollera bilens parametrar (t.ex batterispänning, accelerationsposition etc.) med definitioner för eventuella felkoder.

Beställ OBDeleven för iOS / iPhone & Android snabb leverans Sverige

Kommentarer (3)

  • Kent Pedersen
  • 2019-12-13 09:56:18
  Hej Jag har en äldre modell av OBD eleven som efter den senaste uppdateringen av softwaren inte kan/vill hitta mina OBD enhet. Säger "Okänd enhet" Måste jag köpa en ny enhet?
  • Krom
  • 2019-12-25 12:16:32
  Sjukt bra grej. Har haft den i drygt 2 veckor. Men den här redan hjälp mig att lösa massor av bekymmer i div. fordon. Jätte nöjd, kommer att rekommendera både eftermontering.se för snabb leverans och bra instruktioner på hemsidan samt obdeleven för helt magisk produkt.
  • Ulf Kristiansen
  • 2020-09-13 12:21:28
  Hej, kan jag nollställa och uppdatera koder för VW Tiguan 2019 eftermonterad original dragkrok (el svängbar), själv med OBDeleven NextGen? Om så hur snabbt kan jag få denna enhet levererad? Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Ulf

Ny kommentar

Vi använder cookies för att förbättra ditt besök hos oss. 
Läs om hur vi värnar om din integritet här.