Är din Audi A3 (8V) från 2013 utrustad med halogen-dimljus från fabrik och du saknar att dimljusen ska gå mer i Xenon-ljusets temperatur? För att undvika felkoder och att funktionen fortfarande förblir i bilen är det viktigt att använda rätt typ av dioder, här finner ni bilspecifika LED-dimljus för Audi A3 / S3 / RS 3 8V och en snabb instruktion för dig som vill ersätta dina befintliga dimljus mot LED dimljus i Audi A3 8V.

Tillvägagångssättet är snarliknande på de flesta Volkswagen & Audi-bilar. Även LED-dimljus, LED interiörbelysning, LED-blinkers mm. finns tillgängligt för de flesta modellerna i webbutiken.


SNABB-FRÅGOR:

Vart kan jag köpa hårdvaran jag behöver?
LED-DIMLJUS FÖR AUDI A3 8V (CAN-BUS SÄKRA)

Vilka verktyg behöver jag?
KRYSS-MEJSEL
KROKVERKTYG


  • Börja med att lossa dimljus-kåpan med hjälp av ett krokverktyg genom att försiktigt dra utåt för att lossa clipsen på kåpan. Lossa därefter skruvarna som håller dimljuset på plats och med en kryssmejsel.

Installera LED dimljus Audi A3 8V

  • Lossa de två skruvarna med kryssmejseln och lyft försiktigt ur dimljuset ur bilen. Lossa kablaget till dimljuset och vrid ur glödlampan som ersätts mot LED-dimljuset för Audi A3.

Byta dimljus lampa till LED i VW Passat B8

  • Montera tillbaka i omvänd ordning och följ samma procedur på andra dimljuset.

Installera LED lampa dimljus foglight Audi A3 8V

Kommentarer (1)

    • Johan
    • 2018-02-03 11:39:54
    Har ni något liknade kit för A4 (2015)?

Ny kommentar