I detta inlägg visar vi hur du installerar semi dynamiska blinkers i Audi / Volkswagen för att uppnå liknande effekt som bl.a. de nyare facelift modellerna med matris (matrix) baklyktor utrustats med från fabrik. Bilar som ej är utrustade med dessa matrix-baklyktor saknar dessvärre möjlighet att individuellt styra varje diod i blinkersen vilket medför att det ej är möjligt att få full-dynamisk blinkers i andra lyktor än just dessa, däremot kan du med denna adapter aktivera semi-dynamisk funktion som ger liknande intryck av "flytande blinkers" genom att lägga in en kort fördröjning på den yttre lyktan av de fyra baklyktorna som finns monterade på bilen.

I detta inlägg installeras adapter för semi dynamisk blinkers i en Audi A6 (4G) Avant 2014 utrustad med LED-baklampor, tillvägagångssättet är snarliknande på de flesta Volkswagen & Audi-bilar med LED-baklampor och bilspecifika adaptrar finns tillgängliga i webbutiken ihop med LED-dimljus, LED interiörbelysning, LED-baklyktor mm.


SNABB-FRÅGOR:

Vart kan jag köpa hårdvaran jag behöver?
SEMI-DYNAMISKA BLINKERS FÖR AUDI & VW (ADAPTER)

Vilka verktyg behöver jag?
TORX-MEJSEL (T20)
PLASTVERKTYG


  • Börja med att lossa den kåpan som täcker sidan på baklyktan i bilen genom att försiktigt dra clipsen utåt (riktning från lyktan) och sedan dra den bakåt.

Installera dynamisk blinkers Audi A6 pre-facelift 4G

  • Lossa de två torx (T20) skruvarna som håller lyktan på plats, lyktan har en clips på motsatt sida som lossas genom att dra lyktan försiktigt rakt ut från bilen.

Dynamisk blinkers Audi A3 A4 A5 A6 A7 A8 VW Golf 7 mm.

  • Lossa kablaget från baklyktan genom att trycka spärren inåt och dra utåt, anslut kablaget mellan bilens befintliga kablage och original-baklyktan. Montera tillbaka i omvänd ordning.

LED adapter dynamic indicator Audi & VolkswagenSe hur semi-dynamiska blinkers fungerar i klippet ovan.Installations-video på adapter för Audi / VW semi-dynamiska blinkers.

Kommentarer (0)

Inga kommentarer att visa

Ny kommentar