Återförsäljare

Driver du en egen verkstad/butik eller är ni en auktoriserad verkstad som är intresserade av att distribuera/installera delar av, eller hela, vårt sortiment? 
Som återförsäljare får du dels fördelar i prissättningen och dessutom ta del av vår expertis i form av professionell installations-service/support både via telefon & e-post. Vi skräddarsyr samtliga kit för att installation i den aktuella bilen ska gå så smidigt som möjligt för er.

Utöver skräddarsydda kit för de specifika bilarna tillhandahåller vi även kodnings-tjänst via fjärr vilket innebär att hela installationen kan slutföras i er egen verkstad, från montering till programmering.

Ni registrerar ert kundkonto via eftermontering.se där ni har tillgång till orderhistorik & installationsmanualer. Ert totala ordervärde sammanställs vid varje beställning och medför er rabattsats. Prisavdrag på de aktuella produkterna syns automatiskt vid inloggning.


Prisavdrag

Era möjligheter till prisavdrag på eftermontering.se baseras alltid på försäljningen - det innebär alltså att ökad försäljning innebär ökat prisavdrag.
Via ert kundkonto sparas orderhistoriken vilket också är det som utgör er rabattsats, denna uppnås i tre nivåer där klassificeringen av er rabatt görs automatiskt av vårt system beroende på försäljning per halvår (6 mån).

Nivå 1 - Verkstad: 20'000SEK (~2000€) till 50'000SEK (~5000€)
Nivå 2 - Distrubitör: 50'000SEK till 500'000SEK (~50000€)
Nivå 3 - Grossist: 500'000SEK+

Dessvärre har vi ej möjlighet att aktivera rabattsatserna för beställning där aktuell försäljningsnivå ej är uppnådd.


Har du frågor? Ring eller kontakta oss via e-post!
t: +46 (0)54 52 37 37 e: support@eftermontering.se


Jag förstår

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbutiken. Läs mer om hur vi värnar om din integritet här.